De multiwave oscillator

De multiwave oscillator (MWO) is een frequentie apparaat. Het is ontwikkeld door Tesla en Lahkovsky. Het is een apparaat dat net als antennes radiogolven uitzendt. Deze worden door het lichaam opgevangen. Elke cel in het lichaam heeft een eigen frequentie, een trilling. De oorspronkelijke trilling van elke cel is de trilling waarop alles in het lichaam perfect samenwerkt. Elke cel zal zijn eigen oorspronkelijke trilling zoeken binnen het spectrum aan frequenties die worden uitgezonden door de MWO. Als er verstoringen zijn (die zich manifesteren als klachten of ziekten) kunnen de cellen weer in goede trilling komen. Daardoor verminderen fysieke en mentale klachten of voelt het lichaam een weldadige ontspanning.


De MWO kan echter geen tekorten oplossen (bijvoorbeeld aan vitaminen en mineralen) en is geen vervanging voor reguliere zorg. Wel kan het als ondersteuning ingezet worden. Een sessie met de MWO kan er voor zorgen dat je lichaam gaat ontgiften. Zorg dat je voldoende water drinkt om dit af te kunnen voeren.


Mensen met een pacemaker (of ander electrisch/computergestuurd implantaat) mogen geen gebruik maken van de MWO.

 

Een sessie duurt gemiddeld zo’n 40-45 minuten. We beginnen met een kort kennismakingsgesprek en we bekijken samen wat je nodig hebt, daarna een sessie van ongeveer 20 minuten met de MWO en dan is er nog wat tijd voor een kopje thee en even napraten als je dat wenst.

De kosten:

25 euro