Hoi en welkom!
Ik ben Esther Mikkers. Ik ben een healer, coach, trainer, leerkracht en Access Bars practitioner.

Ik ben gecertificeerd Mark leefstijl coach. In 2018 ben ik in aanraking gekomen met de prachtige tools van Access Consiousness en begin 2023 ontdekte ik de Multiwave Oscillator.

In mijn leven heb ik heel wat in mijn rugzakje gekregen, waar ik toen wellicht wat aan had, maar wat ik sindsdien als ballast meedroeg.

Rond mijn 45e liep ik vast. Mijn energie was weg en daarmee was mijn levensvreugde ook op een laag pitje gekomen. Het duurde ook nog een tijd voordat ik door had wat er aan de hand was. Ik zocht naar wat paste bij mij. Ik ben diep in mijzelf gedoken om zoveel mogelijk op te ruimen wat mij in de toekomst in de weg kon staan. Ik ben steeds meer mijn hart gaan volgen en durf mijn eigen stem steeds meer te laten horen. Ik ontdekte wat ik te doen heb in deze wereld. Het hoe is een pad wat nog niet volledig zichtbaar is, maar ik ben op weg. Het is fantastisch om de stappen te volgen die er voor mij komen te liggen en in vol vertrouwen te leven.

Er zijn verschillende manieren om er te zorgen dat je leven aangenamer wordt en ik kies wat past bij mij. Ik nodig je uit om hetzelfde te doen.

Als je voelt dat een van de geboden diensten iets voor jou is, boek een sessie! Je geeft jezelf een cadeautje.